Nuori herra kunnostautui jälleen tuolla sonta-osastolla. Tänään vaidettiin päivällä kahdet kakkoset, joka on suoritus josta moni vanhempi herrasmies on ummetuksineen kateellinen. Tämän jälkeen lähdettiin liikenteeseen hakemaan äitiä työstä ja kauppareissulle jne.

Kun tultiin takaisin kotiin, kolmas satsi oli vaipoissa ja tätä kunniakasta kiemuraa vaihdettaessa Tino teki legendaarisen pissatempun. Kahdesti tietty, koska kesken kaiken vaihdettiin äiti vaihtamaan vaippaa. Tokihan kyseinen kepponen piti tehdä molemmille vanhuksille kun se on niiiiiin hauska (sitäpaitsi eka setti ei edes osunut omille vaatteille vaan kaapin seinään).

Uusi kuitupitoinen ruoka (puurot ja vellit aloitettu sitten viime kerran) esti valitettavasti skeidan roiskumisen ympäriinsä joten Tino, saattaakseen maamiseviettinsä (mm apulannan levitys) tyydytetyksi, viestitti alfa-aalloilla äidille että nytpä on hyvä hetki hoitaa punottavaa peffaa olkkarissa ilmakylvyllä kun just on tullut kakkonen ja kaksi ykköstä.

Kaveri kerkisi olla peffajaloin viitisen minuuttia temppumatolla isi vieressä kun äiti huomasi että olkkarin lattialla oli yköset, sekä mattoon hierotut ja päältä ryömityt kakkoset jotka tottakai tehtiin ilman normaalia päällikköärhentelyä ettei isi ehdi hätiin kesken hommien. Eli äijä Tolukylpyyn ja maton esisiivous Ameriikkalaisten ylijäämänapalmilla. Hohhoijjaa.