(Milja kirjoittaa)

Tänään treenattiin agilityssä pujottelua. Nimbus teki viime viikonloppuna kummallakin kisaradalla saman virheen; meni keppien toiseen väliin. Luultavasti ekalla kerralla olisi tarvinnut hieman enemmän apua sisäänmenoon. Toisella kerralla epäilen, että se oli ns. opittu tapa, eli Nimbuksella on tapana tehdä sama virhe useasti, mikäli sitä ei kunnolla kieltämällä ja tarkemmin nenästä ohjaamalla saa tekemään oikein.

Tänään siis harjoiteltiin pelkkiä pujottelun sisäänmenoja. Nimbus teki aivan 100% oikein sisäänmenon samasta avokulmasta kuin, mikä oli tuolla toisella radalla. Harjoittelin Nimbuksen kanssa pelkkiä avokulmia ja usealla toistolla ainakin 90 % meni oikein.

Ginnyn kanssa harjoiteltiin suoria sisäänmenoja remmejä apuna käyttäen. Käytin kolmea remmiä ekoissa kolmessa kepissä. Ginnyn kanssa ei niin montaa toistoa voi vielä ottaa. Ginny teki hienoja sisäänmenoja, pari kertaa tosin lopussa katsoi minua samassa kohtaa ja samalla kadotti rytminsä. Alkoi selvästi väsymään toistaen virheen pari kertaa. Otetiin sitten puolikkaat kepit ja loistokehuilla likka pääsi autoon huilimaan.

 

Tino on varsinainen pomppukone. Aamulla vietti tunnin hyppykiikussa pomppimassa. Melko lähellä on myös se, että poika lähtee liikehtimään.