Eli keskiviikkona tuli Ginnyn lonkka- ja kyynärälausunnot Kennelliitosta. Likalla on terveet kintut, lonkat on A/A ja kyynärät 0/0. Kasvattaja oli varsin tyytyväinen, kun hänelle soitin. Ginny kun on sijoituskoira ja kasvattajalla lienee suunnitelmissa tulevaisuudessa teettä Ginnyllä pennut.

Ei jotain hyvää ettei jotain huonoakin... Keskiviikkona oltiin treeneissä ja Nimbus hyppäsi pari kertaa ponnistaen liian kaukaa ja landaten suoraan riman päälle (luulisi noin kokeneen koiran osaavan hypätä, mutta aina välillä tulee liian kiire hypätä, ettei ehdi katsoa, miten hyppää). Treenien jälkeen jäähdyttelivät Ginnyn kanssa vielä yhteisjuoksussa ihan ok, sitten kun päästiin kotiin ja aussiet oli hetken tarhassa, niin Nimbus tulee sisälle kolmella jalalla. :-O Ontui vielä koko eilisen päivän, kuitenkin hieman enemmän ja enemmän jalalle varaten. Tänä aamuna käveli jo ihan normaalisti. Täytyy vielä viikonloppu seurata, paraneeko se vai pitääkö käydä lääkärissä.

Itsellä alkaa aina eurot vilistä silmissä, kun koira alkaa ontua. Neekuksella meni puolivuotiaana jalka poikki ja sen korjaamiseen meni jotain 6000 markaa ja kun tietää, ettei euroaikana mikään ole ainakaan halventunut, niin vähemmästäkin sitä säikahtää. Niin koiran puolesta, kuin sitten taloudenkin.

Just viimeisellä lomaviikolla käytiin kaikki vakuutusyhtiöt läpi, muttei vielä olla prosessoitu, että mihin yhtiöön vakuutukset keskitetään. Tarkoitus on vakuuttaa aussiet myös eläinlääkärikulujen varalta. Mutta tietenkään sitä vakuutusta ei ole otettu vielä. Mutta nyt kyllä viikonlopun ohjelmaan on sisällytettävä vakuutusten kuntoon saattaminen.

Muutakin huonoa kuuluu, meillä töissä alkaa YT-neuvottelut. Hieman sekin huolestuttaa...