Keskiviikkona treenattiin taas agiliitoa ja otin kaikki koirat mukaan. Nimbus ei ollut ontunut pariin viikkoon, joten sekin pääsi vihdoin taas radalle, tosin otin sen kanssa rauhallisemmin ja medi-hypyillä.

Neekus painoi taas kuin jauhopäinen. Kotona sitä ollaan niin pappaa ja makoillaan sohvalla ja ulos saa suunnilleen pakottaa, mutta kun se pääsee agilityhalliin, niin karkaa papalta mopo käsistä.

Ginny alkaa pikkuhiljaa saamaan vauhtia ja irtoamaan hieman mun kädestä. Jee! Osaa jo jotenkuten hakea pujottelun oikean aloituskohdan. Mun tarvii vaan olla tarkkana, etten kehu sitä liian iloisesti, sillä tuo hölmö likka tulee kesken suorituksen antamaan mammalle pusun. Yli-iloiset kehut sitten vasta, kun suoritus on tehty.

Ilmoitin sitten kaikki koirat Itsenäisyyspäivän kisoihin. Saa nähdä mennäänkö sinne Neekuksen kanssa kaksistaan. Ginny saattaa aloittaa juoksun minä päivänä tahansa ja tuo Nimbuksen koipi voi vielä kipeytyä. No sen näkee sitten.

Pari viikkoa olisi vielä töitä ennen hoitovapaata ja isännän töihin menoa. Hyvin pojilla on mennyt keskenään, kun ei tuon enempää ole tarvinnut tänne tulla avautumaan.