Tottista Nimbuksen kanssa:

Edellisellä kerralla ei onnistunut kapulan luovutus ollenkaan, joten sain ohjeeksi, että palkataan vasta suorituksen loputtua perusasentoon. Aikaisemmin olin palkannut heti luovutuksesta, niin tottakai koiralla on kiire luovuttaa kapula mulle, että saa palkan. Nyt kun palkka tuli vasta perusasennon jälkeen, niin Nimbus malttoi loistavasti odottaa, että saan kapulan otettua suusta. Kiva kiva!

Hyppynouto onnistui TOKO-hypyllä, mutta PK-hypyllä ei. Sitä pitää vielä harjoitella. Estenouto onnistui muutaman kerran jälkeen ihan hyvin. Kyllähän agilitykoira A-esteen osaa :-)

Agility rata1

1538815.jpg

 

Ensin Neekuksen kanssa... Kunhan sille sai suun kiinni ja korvat auki, niin papparainen meni ihan loistavasti. 3-4 meni parilla ekalla kerralla väärin, mutta kun saatiin koiralta korvat auki ja omaa ohjausta tiukemmaksi, niin ei ollut missään ongelmia. Pujottelukin meni ihan kerrasta.

Nimbuksen kanssa ongelma oli 5-esteen liian iso kaari. Sain sen korjattua tiukemmalla ohjauksella. 6-7 välillä aluksi vedin koiran liikkeellä 7-hypyn väärälle puolelle, mutta kun maltoin olla liikkumatta 7-hypylle päin, niin Nimbuskin tuli kauniisti välistä. Pujotteluun piti omalla kropalla blokata väärät aloitusvälit.

Ginnyn kanssa keskityttiin A-esteen ylösmenokontakteihin. Nami kontaktille ja toiseen suuntaan otin pienen haltuunoton 7-hypyn jälkeen. 3-7 sarja meni melko hyvin, mutta pitää itse vaan pysyä liikkeessä. 5-7 liikuin takaperin koiran edellä, mikä tuntuu toimivan Ginnyn kanssa tosi hyvin. Heti jos mun liike hiljenee, niin Ginnynkin hiljenee. Pitää siihen kiinnittää huomiota.

Agility rata 2:

1538808.jpg

Toiseksi radaksi halusin tälläisen juosuradan, joka olisi helppo koiralle ja saisi vauhdilla kaikki kontaktit.