Oltiin Nimbuksen kanssa kolmansissa hakutreeneissä piiitkän tauon jälkeen. Ekalla treenikerralla 14.5. Otettiin Nimbukselle 3 maalimiestä, jotka palkkasivat heti kunnon haukkusarjan jälkeen. Ensimmäiset oli etukulmissa ja kolmas oli noin 30 metriä etulinjasta tuulen puolella. Nimbus etsi hyvin, aloitti ilmaisun hyvin, eli selkeästi tiesi mitä teki. Mun lähetykset olis voinut olla parempia.

Toiset treenit oli keskiviikkona 20.5. Mentiin metsään, kun mun polvi oli sen verran kipeä, ettei agilitytreenit onnistuneet. Otin Nimbukselle risteilyharjoituksen, mikä ei ihan mennyt niin kuin olin tarkoittanut, johtuen maalimiesten väärin ymmärryksestä, mutta ihan hyvän juoksutreenin Nimppa sai.

Tänään otettiin 5 maalimiestä, etukulmat ja keskeltä tuulen puolelta maapiilo ja takakulmat. 1 ei tuulenpuolelta, Nimbus juoksi ensin suoraan sitten lähti tyypilliseen tapaansa etsimään tuulta ja teki poikittais juoksun taakse päin, löysi tuulen ja maalimiehen ilmaisi kunnolla, maalimies oli ihan sivulinjalla eli Nimbus sai paukuttaa aika kauan, ennenkuin ehdin paikalle. 2 tuulenpuolen etukulma, Nimbus oli saanut vainun jo tullessa alueelle, meni lähes suoraan piilolle ja teki loistavan ilmaisun. 3. pisto oli tyhjä, jossa Nimbus kyllä lähti ensin suoraan ja sitten taas etsi tuulta, tuli kuitenkin kutsusta keskilinjalle ja lähetin sen 4. pistolle maapiilolle, etsi hyvin, ei suoralla pistolla, mutta Nimbusmaiseen tapaansa. Ilmaisi hyvin. 5. pisto oli taas tyhjä, nyt teki suoremman piston ja pääsin itsekin etenemään hyvin keskilinjalla. 6. pisto tuulen puolelle ja maalimies takalinjalla palkkasi muutaman haukun jälkeen, samoin vielä 7. pisto ei tuulen puolella. Yhtä kaikki loistava treeni.

Makekin pääsi tallaamaan aluetta ja otettiin sillekin makkararinki ja pari perään juoksua. :)